Milé maminky.Je mi 30 let.V CV porodnici jsem rodila před pěti lety dceru 12 hodin a před čtyřmi měsíci syna 4 hoďky.Moje zkušenosti z porodnice i novorozeneckého odd jsou pozitivní.PA byli vždy velice vstřícné a dodávali odvahu.Tatínek byl přítomen vždy,při prvním porodu strávil se mnou 11 hodin a nikomu to nevadilo.Klystýr mi v obou případech připadal z celého porodu nejmíň nepříjemný a při druhém porodu mi urychlil otvírání pc.Nastřihnutí hráze neproběhlo vůbec..Na odd šestinedělí byli sestřičky velice milé a starostlivé.Kojení je spíše necháno na maminkách,myslím,že technika se nedá naučit,je to věc instinktu.Na oba porody velice ráda vzpomínám...Přeji Vám nastávajícím jen ty nejpříjemnější zážitky...Ahoj
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.