| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice České Budějovice

Ahoj holky,
nevydrzim to a musim napsat par radek.Pochazim z CB.,ale bydlim v Nemecku.Rodila jsem 4x,pokazde v porodnici v Mannheimu.Kdyz ctu Vase radky a zkusenosti z porodnici v CB, je mi spatne a do breku.Rikam si,jestli je to,co se Vam vse prihodilo,v dnesni dobe vubec mozne.Porod je sice neco prirozeneho,ale jak kazda z nas jiste vi,je to situace,kde mi zeny jsme na druhych zavisly,a hlavne vubec nevime,co se s nami deje a ja dlouho to cele bude trvat.
Moje zkusenosti z porodu v Nemecku jsou jen a jen pozitivni,myslim,ze se hodne porodnic v Cechach maji co ucit.Pokazde,kdyz jsem byla v tehotenstvi v Cechach,modlila jsem se,aby se nic nestalo a ja nemusela do nemocnice.
Porod tady sice neni jiny,ale hodne udela atmosfera a pristup ostatnich.O mne se behem porodu tak krasne staraly!!!PA mne masirovala,drzela za ruku,uklidnovala,napustila mi vanu,pustila hudbu....Cely prubeh porodu nechali na mne(pri komplikacich by pochopitelne zakrocili),delali vse,co mi videli na ocich....Nabidli mi napr.klystir,kdyz jsem ho odmitla,bylo to take v poradku.O vsem mne dopredu informovali,mela jsem pocit,ze se se mnou primo poradili.Rodila jsem 2x do vody a 2x na porodnim ostrove,kde jsem mohla zvolit polohu,jaka mi vyhovovala.
Detatko mi okamzite po porodu polozili na prsa a nechali nas "se poznat". Klidne bych rodila jeste 10x......
Na zaver chci jen napsat,ze doufam,ze se to v Cechach taky brzo zmeni,protoze porod ma patrit k tem nejkrasnejsim zazitkum v zivote,ne k tem nejhorsim.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.