Já jsem také rodila v nemocnici v ČB (prosinec 1999 a leden 2001) a o epidurálu se mnou mluvili už na kurzech a při samotném porodu si se mnou lékař povídal a znovu i bez mého dotazu mi vysvětlil, jak to je s možností dát epidurál. Není to zrovna jednoduché odhadnout tu správnou chvíli. Po jeho výkladu jsem si byla téměř jistá, že já (vzhledem k mé obvyklé smůle) nebudu ta, která ho dostane. Porodní bolesti trvaly už velmi dlouho a já se přád neotvírala. O epidurálu jsem ani nestihla začít přemýšlet a lékař (jiný, než ten, který si se mnou povídal) mi epidurál sám nabídl. Neodmítla jsem ho. Bohužel i tak porod byl ukončen císařským řezem. Z mého pohledu se lékaři chovali skvěle (u sester už to bylo horší.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.