| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ahoj holky!

Honey, držím palce s hledáním nového místa! A důvodem výpovědi bylo hodně práce, kolegové nebo od každého trochu? Vím, že ti s malou zrovna vstříc nevycházeli a stále jen přidávali práci, viď.

Markys, tak bude druhá holčička, gratuluju! S mámou to máš teda taky náročný! To je zase úplně druhej extrém.

My teď strávili víkend na Šumavě. Byly tam zbytky sněhu, tak si děti ještě užily boby. Bydleli jsme u příbuzných, mají holčičku o půl roku mladší než Š. a moc si rozumí. Pořád byli spolu, i když tam byly i jiný děti. Bylo hezký je pozorovat. Bohužel já si užila nejvíc postele, v SO jsem měla přes 38, stále mi není dobře, šla jsem k dr., mám zánět průdušnice. Takže jsem zase doma. Vydržela jsem přes měsíc být zdravá. V práci to nekomentovali, ale od září je to už třetí neschopenka...ve středu mám mít výsledky na imunologii, tak jsem zvědavá, co se dozvím. Ale je to opravdu náročný - někdo vedle mě kejchne a já to od něho čapnu s tím, že jsem pak doma tři týdny, protože to má blbej průběh. Divný...
Naštěstí Štěpán je zdravej, ve středu mají ve školce karneval, tak snad do tý doby neonemocní.

Michal dostal výpověď, končí na konci února. Zatím nic nemá. Na jednu stranu je rád, protože ho to tam nebavilo, no ale kvůli penězům zůstával. Tak jsem taky zvědavá, co a kdy sežene.

Tak jdu zalízt do postele,
pište!
Š.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.