Vážený pane doktore. Rodila jsem u Apolináře před třemi roky naše dvojčata (to to letí :-)) a byla jsem maximálně spokojena jak s přístupem lékařů, tak se sestřičkami. Nevím (tyhle ohlasy o tom alespoň svědčí), zda "hotel" na neonatologickém oddělení je prostě něco jiného než "klasické" šestinedělí, či nikoliv, ale tam jsem byla opravdu moc spokojená. Netuším (já mám vážně strašně špatnou paměť na jména, takže ač jsem měla možnost vidět lékařskou zprávu, jméno už nevím), kdo byl u mého porodu, ale všeobecně (krom jednoho ultrazvuku, kde byl pan doktor "nemluva" a já logicky - zvědavá) to byl moc fajn zážitek. Vezmete-li v úvahu, že jsem ve Vaší porodnici "prožila" celkem 4 měsíce, 2 před a 2 po porodu, porod císařským řezem v epidurální anestezii, jedno miminko s váhou 1450, druhé 1750, 35. měsíc, operace kýly u staršího dvojčete - no prostě - myslím, že na tohle "hodnocení" už lehce nárok mám :-)) Takže Vám nezbývá než popřát minimálně stejně spokojené maminky ("zfleku" bych si to zopakovala, ačkoliv nevím, kam bych další děti umístila :-)) a budu Vám držet palce. Dana, dvojčata.
Předchozí