Ano, souhlasím se všemi, že slušnost po předchozí domluvě je z nouze cnost. Ale pořád je to lepší než nic. A poučovat jsem opravdu nechtěla. Spíš mi šlo o to uklidnit ty, které v Č.B. rodit musí a množství příšerných ohlasů jim na náladě nepřidá. Sama jsem se totiž před porodem ohlasy probírala a hledala jsem aspoň jeden kladný. sypu si popel na hlavu, že jsem se tak rozkecala - možná jsem opravdu byla v zajetí toho, že na rozdíl od třech předchozích porodů jsem nezažila nic, čím by mohla přispět k těm hojmě popisovaným hororovým zážitkům.Ale nemůžu si pomoct, i když je to možná málo, jednoznačně pozitivně vnímám ochotu vedení s matkami komunikovat. Věra
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.