Přidat odpověď
Já jsem si epidurál zavést nechala, aplikace byla bezbolestná a porod byl pak naprosto nebolestivý. Rodila jsem velmi těžko a velmi dlouho a epidurál mi tedy moc pomohl. Byla jsem daleko trpělivější, když jsem se nemusela soustředit na bolest, ale na mého muže a miminko. A díky tomu jsme si mohli s manželem vyprávět o tom, jak to bude fajn až se malý narodí, jak se bude učit mluvit a chodit a co mu všechno řekneme a ukážeme a byli to neopakovatelné chvíle, byli jsme si všichni moc blízko a dodnes na to vzpomínáme. Díky tomu si porodní bolesti moc nepamatuji a přeji si ještě další dítě. Osobně si myslím, že pokud jsem byla při porodu já v pohodě, bylo v pohodě i naše dítě. A nikdo mě nepřesvědčí o tom, že bych mu nějak škodila. I když jedna sestřička tam pronesla něco jako, že hysterky má nejradši, ty si vydupou i protekční epidurál, je to prý drahé a nedostane ho každy. Tak nevím, já měla štěstí na zlatého doktora a pokud máte možnost necítit žádnou bolest tak ji přijměte, u zubaře taky dáte přednost bezbolestnému ošetření než bolestivému, ne? Nenechala bych se zmást řečmi, o škodlivosti anestetik na dítě. Nejdůležitější je ale Váš názor. Mějte se moc hezky a napište, co se narodilo. Nashledanou Gabriela.
Předchozí