Dobrý den, pane doktore, taky jste mě rodil, loni v říjnu. Měla jsem zdlouhavý porod a neefektivní kontrakce. Naprosto si nemůžu stěžovat na kohokoliv ze sestavy - mladá sestřička na přípravně, další dvě mladé, co mě obletovaly na lůžku, porodní asistentka ve středním věku, ta byla úplně skvělá, několik lékařů různého věku i stupínku v hierarchii, i sám pan primář se přišel podívat. Vůbec těch lidí kolem mě bylo hodně, holčičku mi napojili na nějaký boží přístroj zapůjčený ze Švédska, který všichni chtěli vidět, dokonce přijela i delegace porodníků z Ostravy :-). A ze všech bylo cítit, jak mi fandí. Vy sám jste ze mě nakonec malou vyloupnul, i když kolem už prorokovali sekci. Z toho důvodu (a samozřejmě jelikož nedošlo k žádným komplikacím) mi nevadila ani ta asistentka na břiše.
Vysoké procento epidurálů nejspíš taky souvisí s tím, že klinika sdružuje patologická těhotenství-komplikované porody.
Mám ohromnou radost, že na Rodinu chodí tolik lékařů. To jim přeci nemůžeme být tak lhostejné, jak by se podle některých příspěvků zdálo.A díky tomu nás určitě čekají ještě světlejší zítřky.
Předchozí