| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Oblíbenost českých jmen

Tak to jsou jména, našich děcek. Teda Tomášek je ještě u maminky v bříšku:-)
Jinak jsme vždy s manželem vybírali podle toho jaká jména se nám líbí, nejen základ, ale jak jdou říkat lépe a tak. Vypsali jsme pár jmen, které se nám líbili nejvíce a pak vyřazovali až zbylo jediné, které sedělo oboum. Nikdy jsme se neřídili moderností či seriály. Jméno nás muselo nadchnout napoprvé, pak jsme teprve pátrali jak ho říkat a tak. Nechtěli jsme jméno, které má neučesaný základ, nebo tvrdý základ, či holčičí jména končící na e. Prostě ten základ jména, jak se podepisuje děcko je pro nás moc důležitý.
Jinak já jsem Miluše a jméno opět v základu pro mne nehezké, ale jinak jiné formy mám ráda, ale nedala bych ho. A manžel je Radek, to se mi líbí, ale manželovi nikoli.
S pozdravem Miluška

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.