| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice Milosrdných bratří

Já musím porodnici Milosrdných bratří jen pochválit! Rodila jsem bohužel opravdu dlouho, za mého pobytu na boxu se vystřídaly tři směny a ve všech jsem měla skvělé doktory i PA. Nejmíň sympatický mi byl zástupce primáře MUDR. Nagy, s tím jsem "přečkala" celou denní směnu a nejdřív jsme z něj byla rozmrzelá - nemluvný, nabručený. Ale nakonec se ukázal jako fajn, měla jsem problémy s porodem a byl to on, kdo za mnou pravidelně chodil, nabízel mně různé varinty řešení a doporučoval, co se jemu zdá nejlepší (a opradvu to pomohlo). Odrodila jsem nakonec s MUDr. Krouželovou a já naopak s ní mám ty nejlepší zkušenosti, milá, vstřícná, ochotná, ohleduplná, jemná při šití - mimochodem mě zašila naprosto skvěle, i moje gynekoložka říkala, že jizva je perfektní. Měla jsem porodní plán, ten jsme při příjmu detailně probraly, byl v mém chorobopisu a všechny směny se jím řídily. Bohužel všechno nešlo tak, jak jsem si představovala a nakonec se muselo od mnohých mých představ upustit, ale vždy mně nejdřív vše vysvětlili a zeptali se na mé konečné přání. Nic mně neudělali bez mého výslovného souhlasu! Holení, klystýr jen na přání rodičky. Starali se perfektně i o tatínka, který to druhý den porodu už opravdu těžko nesl. Když viděli, že už nemůže, sestra mu udělala provizorní lůžko, aby se mohl prospat, donesla mu jídlo, co jim zbylo atd. Po porodu nás nechali s miminkem a tatínkem asi dvě hodiny na boxu, abychom se mohli fotit, uklidnit se a užívat si maličké. Pak mě manžel doprovodil do sprchy a pomohl mi se umýt, malou si mohl sám zanést na novorozenecké, i mě doprovodil se sestrou na pokoj a pak teprve odešel. Na novorozeneckém jsem taky měla štěstí na příjemné lidi, já jsem tam na nikoho nepříjemného teda nenarazila, s mnoha sestřičkami jsem si i příjemně popovídala. Jako prvorodička jsem byla často zmatená a často něco nevěděla, pořád jsem se chodila na sesternu na něco vyptávat a vždycky mě bez problémů vyslechli, vysvětlili, ukázali. Jídlo je pravda průměrné, no co by člověk od nemocnice čekal.... Ale mně šlo hlavně o přístup lidí a ten byl super. Prostě já jsem byla maximálně spokojená a jestli budu ještě znovu někdy rodit, tak jedině u Miloušů!!!!!!!

(pozn. jsou tam čtyři boxy, v jednom je WC, v jednom vana, ale jinak jsou záchody i sprcha blízko, dojdete tam i při silné kontrakci)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.