| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky, děkuji za uvítání.
Já jsem dnes lehla s chřipkou, "žaludečně - střevníů, takže jsem tu jen náhodou a na skok.
Já jsem s malou musela taky rehabilitovat, do 3 měsíců nechtěla pást koníky. Jinak byla moc šikovná od narození se převalovala na bok, byla pohyblivá až dost. Dětská dr. by to ani nezaregistrovala, hlídali nás na neurologii kvůli dlouhému porodu.
Musím se přiznat, že jsem necvičila a když mi na rehabkách řekli, že je vidět, že poctivě cvičíme a děláme pořádné pokroky, tak jsem to vzdala.
Pak v 7 měsících nedávala při pádu ručičky před sebe, tak nám neurolog napsal opět 10x Vojtovu metodu, ale že cvičení nechá na nás, že když cvičit nebudeme nic nezanedbáme a naučí se to později. Tak jsme si ji s manželem vzali "do parády", na posteli jsme ji postavili a pustili do peřin, malé se to moc líbilo a během tří dnů už sama dávala ručičky před sebe.
Takže je fakt, že se cvičením moc zkušeností nemám.
Přeji Vám mnoho úspěchů, co nejméně pláče a co největší pokroky. Cvičení je sice asi hodně nepříjemné, ale určitě v některých případech nezbytné a důležité.
Mějte se krásně a snad se tu zase někdy setkáme.
P.S.: Kdyby se ti někdy chtělo s námi vyrazit do terénu, tak se budu těšit na SMS zprávu na 720 484 288, internet máme zatím jen u našich, takže nakukuju jen příležitostně, od dubna už ho budeme mít i doma.
Ahoj.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.