Přidat odpověď
Ahoj holky.
Tak jsem to včera ukončila .... dopoledne jsem byla na výstupní prohlídce, pak mi účetní udělala papíry, a odpoledne jsem se loučila s kolegy, dostala jsem nějaké sladkosti a kytky. Furt jsem byla v pohodě, až dokud jsem se neloučila s jedním kolegou, který tam je stejně dlouho jako já, a u toho mi začaly téct slzy, a pak to už nešlo zastavit. Jedna kolegyně mi pak pomohla s taškami dolů, kde už na mne čekal manžel. Večer jsem pak měla z toho všeho trochu depku, ale i když jsem si to nepřipouštěla, tak mne dnes ráno konečně po týdnu! přestala bolet hlava, takže svým způsobem to byl stres, i když jsem se dělala, že ne ....
Trochu se bojím budoucnosti, ale něco se určitě najde. V pondělí se jdu přihlásit na pracák, abych si nemusela sama platit zdravotní pojištění, pak si musím vyřídit novou kartičku zdravotní pojišťovny, protože mne na tý prohlídce upozornili, že mám starou, a Adélce musím vyřídit pas. No a samozřejmě začnu aktivně hledat :)
Štěpánko, napadlo mne, jestli Ti udělali výtěry z nosu a krku? Jestli třeba taky nemáš stafylokoka, který to všechno způsobuje.
Markys, Adélka je krásné jméno :)))))
Všem přeju krásný víkend.
Předchozí