| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky.

Tak jsem to včera ukončila .... dopoledne jsem byla na výstupní prohlídce, pak mi účetní udělala papíry, a odpoledne jsem se loučila s kolegy, dostala jsem nějaké sladkosti a kytky. Furt jsem byla v pohodě, až dokud jsem se neloučila s jedním kolegou, který tam je stejně dlouho jako já, a u toho mi začaly téct slzy, a pak to už nešlo zastavit. Jedna kolegyně mi pak pomohla s taškami dolů, kde už na mne čekal manžel. Večer jsem pak měla z toho všeho trochu depku, ale i když jsem si to nepřipouštěla, tak mne dnes ráno konečně po týdnu! přestala bolet hlava, takže svým způsobem to byl stres, i když jsem se dělala, že ne ....

Trochu se bojím budoucnosti, ale něco se určitě najde. V pondělí se jdu přihlásit na pracák, abych si nemusela sama platit zdravotní pojištění, pak si musím vyřídit novou kartičku zdravotní pojišťovny, protože mne na tý prohlídce upozornili, že mám starou, a Adélce musím vyřídit pas. No a samozřejmě začnu aktivně hledat :)

Štěpánko, napadlo mne, jestli Ti udělali výtěry z nosu a krku? Jestli třeba taky nemáš stafylokoka, který to všechno způsobuje.

Markys, Adélka je krásné jméno :)))))

Všem přeju krásný víkend.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.