| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Ještě jedna možnost jak otěhotnět

Ahoj...

Tenhle článek jsem si četla už někdy před rokem a půl a musím říct, že jsem z té informace byla nadšená :o) Loni v lednu jsem vysadila HA a v červnu jsme si s partnerem řekli, že by jsme to mohli začít zkoušet. Jenže jak naschvál se objevili potíže s čípkem a nakonec jsem byla na podzim na dvou konizacích. Až ted v půlce ledna mi doktor řekl, že je vše v pořádku a že můžeme zkoušet mimi. Tak zkoušíme :) Tak za desetní si zkusím udělat test, pokuď do té doby nepřijde menstruace. Moc bych si přála, aby byl pozitvní, ale je mi jasný, jak obrovská náhoda by to byla :)) Takže jsem spíš skeptická....
Prstíkovou metodu zatím nezkouším (přítel je proti, prý až to nepůjde půl roku, tak ať si začnu, ale do té doby to chce nechat na přírodě), ale "uhrála"
jsem nohy nahoře po skončení (jako aby to ze mě hned nevyteklo :o) Jen jednou jsem si tam sprmíky prstem tajně popostrčila, ale vzhledem k tomu, že jsem se škrábla, tak jsem to už příště nezkoušela :))

Jsem ráda, že tu je někdo i letos :o)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.