| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice Slaný

Ve Slaném jsem rodila před čtyřmi lety.Všechny potřebné věci jao košile,župan,vložky včetně věcí pro miminko jsem dostala.Jen jsem si dokupovala vlhčené ubrousky.Pan doktor Schon který mě rodil byl úžasný(bohužel prý už pracuje v jiné nemocnici,ale i ostatní personál u porodu byl ochotný.Partner se mnou mohl být celou dobu což jak jsem slyšela není ve všech porodnicích automatické.Paltil 1000,-kč nebo 700,-pokud by absoloval kurs.Jediné z čeho jsem byla zklamaná byly dětské sestry.Po porodu mi ihned mimčo nepřiložily,bohužel jsem nevěděla že si mám o to říci.Když mi po několika hodnách mimčo sestra přinesla prostě mi ho strčila a nakojte ho a tim to skončilo absolutně jsem nevěděla co mám dělat a když jsem říkala že mi to nejde tak řekla at to zkouším.Když se mi pak nalila prsa dostala jsem odsávačku a také bez jakékoliv rady.Dětská doktorka co chodila na vizitu byla také dost nepříjemná jen mě nervovala že malá málo přibírá a chtěla ji dokrmovat z lahve.Nakonec se přeci jen našla sestra která se mě věnovala a se vším mi poradila.Mimo dětských sester si nemůžu na nic stěžovat.Ted plánuji druhé dítě a myslím,že půjdu rodit zase do Slaného,jelikož s mimčem už tolik rad potřebovat nebudu:-) a se vším ostatním jsem byla spokojená.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.