Ahojky, jsem moc ráda,že to pořád ještě funguje.Byla jsem tu naposled před 3 rokama,když jsem se snažila otěhotnět a nešlo to tak rychle jak bych chtěla.Zkoušela jsem všechno včetně prstíkový metody.Nakonec jsem byla tak vyřízena ze všeho toho měření a stojek a počítání,že jsem se na to jednoho dne vykašla, strašně se opila a tu noc otěhotněla a dneska mám 2,5 letého kluka (no narodil se v sedmim měsící asi jsem to s tim alkoholem přehnala :-) Teď se snažim o další takže jdu znovu zkoušet všechny ty metody + musím najít recept na to aby to byla holka. Emko je mi taky 32let,tak snad se nám to povede.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.