V Brandýse nad Labem jsem rodila dvakrát, v červnu 2000 a červnu 2003. V obou případech jsem se setkala s mimořádně příjemnou atmosférou, citlivým přístupem lékařů, sester a dalšího personálu. Obě těhotenství byla riziková, při prvním jsem strávila v nemocnici 2 měsíce před porodem, při druhém 3 týdny hned na začátku. Díky péči, která se mi zde dostala, se obě děti narodily donošené (což při prvním znamenalo oddálit předčasný porod o 5 týdnů ) a zdravé.
Z důvodu několika komplikací jsem poprvé rodila císařským řezem v epidurální anestezii, pooperační péče proběhla bez problémů. Podruhé mě v poradně pečlivě sledovala skvělá MUDr. Neumannová, která také vedla normální porod. Ač jsem se porodu obávala, dítě bylo velké a předtím jsem rodila císařem, nakonec vše proběhlo až nečekaně hladce a porod byl pro mě pěkným zážitkem. U obou mohl být přítomen i tatínek - u císaře sice ne hned vedle mě, ale asi 3 m za sklem. Bylo skvělé, že byl u narozeného miminka místo mě, v tu chvíli jsem měla jiné starosti...)
Pokoje jsou po dvou, veliké a slunné.
Brandýskou porodnici mohu jedině doporučit, setkáte se s přísným panem primářem, vlídnými lékaři, ochotnými sestrami a čistotou jako v klícce.
Předchozí