| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Adél, moc se omlouvám,špatně jsem to napsala, nemyslela jsem to tak. Já cvičení dle vojtovy metody chápu a uznávám, jen jsem chtěla napsat "náš příběhů, prosím nezlob se. Popsala jsem to jak naprostá primitivka, ještě jednou promiň! Jsem ráda, že to holčičky zvládají takhle v klidu, moc Vám to všem přeju. Když to musí být, tak aspoň, že přitom tolik netrpí, to ráda slyším a moc Vám fandím. Jinak moc se omlouvám za odmlku, nemám k dispozici net, jen víkendově u našich. Od dubna budeme už v chrudimi nastálo, takže od května už bych chtěla mít net i doma. znáš to příští rok 1. dovolená, za dva roky 1. dítě, za tři auto a pak byt, tak nějak podobně to bylo v "Básnících" ne? :-) ne dělám si legraci. Jinak naše malá je taky pěkná lenoška, nechce chodit a to je jí téměř 13 měsíců. Za měsíc máme jít na pravidelnou neurolog. kontrolu a jestli nám doporučí cvičení, tak určitě cvičit budu, chodit se musí. Dokud to byly nedostatky, které dle MUDr. může mrňousek ve vývoji přeskočit, tak jsme to nechali být, ale chůzi rozhodně zanedbat nechci. Pozdravuj dětičky a mějte se moc hezky. Držím pěsti, ať se holčičkám daří lépe. Pa.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.