Ahoj Veroniko,je mi líto že jsem se k tvému článku dostala až nyní možná by jsme s manželem nezkoušeli žádné krkolomné metody atd. Začínaje od držení nohou nahoře a podkládání zadečku.Po přečtení toho to článku jsem se rozhodla tuto metodu vyzkoušet a uvidíme co se stane, třeba to opravdu tak bude, když jsem četla i ostatní emaily co ti přišli jako reakce na tvůj článek tak jsem usoudila že je dost spokojených žen, dívek a manželek, které to vyzkoušeli a vyšlo jim to. Takže snad to vyjde i nám budeme si držet palečky a uvidíme. Jinak mockrát děkuji i za ostatní ženy, dívky a manželky že takovýto článek mohl vzniknout. Ahoj a s pozdravem Petulka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.