Přidat názor k porodnici Nemocnice
Ahojky všichni, ráda bych zde napsala o mých zkušenostech s Jabloneckou porodnicí. Byla jsem prvorodička a dost vyjukaná. Netušila jsem co mě může potkat. Kubíček se narodil v lednu 2006. Jabloneckou porodnici jsem si vybrala záměrně a musím říci, že svého rozhodnutí jsem nelitovala ani chviličku. Než se malý rozhodl vykouknout na svět, trvalo to dlouhých 19 hodin a stejně musel pan doktor použít kleště, protože se malému ztrácely srdeční ozvy. Díky tomu bylo i následné šití poměrně rozsáhlé, až jsme začali s doktorem vtipkovat, že by se mohl živit jako vyšívačka. Veškerý personál se kterým jsem se setkala byl velice milý a vstřícný, jak již na porodním sále, tak i na oddělení šestinedělí. Sestřičky byly velice ochotné a vždy připravené pomoci. Prostředí bylo také velice příjemné a podporující soukromí. Jediné co nebylo to pravé ořechové, byla bohužel spolubydlící na pokoji, byla dost negativně naladěna a nic jiného než stížnosti jsem od ní neslyšela. Pravděpodobně trpěla dojmem, že pokud se jí všichni nevěnují 24 hodin denně, tak to není ono. Jinak mohu jabloneckou porodnici vřele doporučit, až se bude chystat na svět naše další dítě, určitě pojedeme opět do jablonecké porodnice.
Předchozí