Milé holky,
nevěřila jsem, že se mi sem někdo ozve - prostě to vypadalo, že už nikoho nezajímá, jak tomu pomoct. Jste úplně první (kromě mého manžela), komu říkám, že to vyšlo hned 1. měsíc při pokusu prstíčkovou metodou :)))))
Měla jsem dostat menstruaci 16.2., ale nevydržela jsem a 14.2. jsem si udělala test (citlivost 25). Bohužel mi valentinské překvapení nevyšlo - test negativní. Asi od poloviny cyklu jsem si začala měřit teplotu, takže jsem přesně zachytila ovulaci + prstíkovou + vitamíny Calibrum Babyplan - všechno jsem vyčetla tady na stránkách. Menstruace nepřišla, teplota se drží 36,8 (měřím v pochvě) No a včera 18.2. test - MÁM TAM DVĚ ČÁRKY !!!
Bojím se ale, že se embryo neudrží - prý se to stává v každém 8. těhotenství. Dřív nebylo možné časné těhotenství detekovat, proto to byla prostě jen opožděná menstruace a nikdo to nevěděl.
Takže vás sem teď budu chodit povzbuzovat a podporovat, protože věřím, že se vám to brzo povede. Myslím, že i přísun kyseliny listové (ta je největší součástí vitamínů babyplan) udělal své.
holky, do toho :) Emka
Předchozí