Milá Stáňo, v Hořovicích jsem rodila před 5 měsíci. Můj manžel byl u porodu a pak i na pokoji, návštěvy mohly chodit prakticky pořád, ale obvykle dopoledne mezi 10-11 hodinou a odpoledne 14-17 hodin, ale nikdy se nestalo, že by někdo někoho "vyhazoval", samozřejmě není dobré, když se pokoj zaplní dvaceti návštěvníky,kteří tam stráví celý den. S Hořovickou porodnicí mám dvojnásobnou dobrou zkušenost, rozhodně doporočuji. Iva
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.