Připojuji i svou zkušenost s pardubickou porodnicí.Rodila jsem letos 18.ledna a vše mohu shrnout jedním slovem:SUPER!Z přístupu veškerého personálu jsem byla nadšená,rodil mě pan dr.Tichý,toho považuji za naprostého profesionála,u porodu se vyskytly nějaké komplikace a on vše zvládl a svým milým chováním mi dodával po celou dobu klid a pohodu.I další doktoři,sestřičky,porodní asistentky,détské sestry,uklizečky,prostě všichni byli moc milí a já mám i přes ne zrovna jednoduchý porod z narození mé dcery moc příjemný zážitek a všem bych pardubickou porodnici vřele doporučila.U mého druhého dítěte se nebudu rozmýšlet ani na okamžik,jedině Pardubice!A nelíbí se mi,když si někdo dokáže akorát stěžovat.Zkrátka každý porod není jako vystřižený z učebnice,vždycky se může nějaký problém vyskytnout a rozhodně za to nemůžou doktoři.Tím spíš bych jim potom děkovala,že i přes komplikace je výsledkem zdravá maminka a dítě.Ono je to asi i trochu o přístupu rodiček,pokud se vy chováte slušně a lidsky,tak není důvod,aby se k vám tak nechoval i personál porodnice.Za sebe musím zopakovat nemám výhrad a fakt doporučuju!Hanka
Předchozí