Přidat odpověď
Kamyš, kluci jsou super. Já také stále rozmýšlím o třetím. Jenže u mě je podpora manžela co se dětí týče rovna nule. Také to není úplně přesné že chci třetí, já chci holčičku :-x
Jinak jsme měli být týden na horách. Nejdříve "odřekl" tatínek, takže jsem se vypravila sama s klukama. Pak Mikeš ve středu 37, ve čtvrtek 38, mně také začalo být špatně, v noci zimnice (já) a Dominik 37 a zvracení. Takže v pátek ráno jsem vše a všechny zabalila do auta a vrátili jsme se zpátky do Prahy - rovnou k dětské dr. Domík má 38 ještě teď (o víkendu 39), navíc všichni rýma a kašel no hrůza. Domča je z toho dost nevrlý, stále vyžaduje maminku, Mikeš si zase chce s maminkou hrát ... no tři nemocná dítka si nedovedu představit ... Hepčík.
Už vaše dítka lyžují? Mikeš stál prvně a nic moc. Většinou mu stačilo tak 30min, pak dělal "hadráka". Chudák instruktorka. Větší úspěchy s takhle starýma dětma slavili rodiče. Jenže to jsem já /sama/ nemohla. Navíc Dominik si zatím moc se sněhem nerozumí. V kočáru být nechtěl, na sněhu nechtěl ani stát, rukavice hned sundaval, i na bobech okamžitý řev, jen po uklizené silnici nebo chodníku a samozřejmě sám, ne za ruku ...
Toť situace u nás.
Předchozí