...a šťastně!!!!
I když nám kolínský pan primář na poslední chvíli změnil porod z normálního na císařský řez, jsem mu za to vděčná, protože Kubík byl moc moc velký a asi by to bylo dost "hustý"
Pan primář velice příjemný, ostatní lékaři taky, paní doktorka z anesteziologie bezva, vše vysvětlila, v klidu s úsměvěm, poradila. Sestřičky příjemné, ochotné, na sále prý byla legrace, ale to už nevím, protože jsem spala:-))
Když jsem měla Kubíčka u sebe na pokoji, sestřičky kdykoli ochotně pohlídaly, když jsem potřebovala, když nám došly plínky z domova, bez řečí půjčily nemocniční.
Jediné, opravdu jediné, co mi v Kolíně vadilo, byl ráno hluk na chodbě, kdy na sebe v 5,50 hulákaly uklizečky přes celou chodbu, kde byly na dovolené a nabízely si AVON či co a poté, co jsme dostaly od paní doktorky přednášku, jak se máme před každým kojením umýt dezinfekčním mýdlem, přišla paní uklizečka a těmi rukavicemi, kterými vysypala koš s použitými vložkami a plenami a umyla WC, se opřela o postýlky a začala se rozplývat nad miminky. No, ale to už je na každé z nás, udělat si pořádek....
Jinak přes všechny varovné příběhy a historky, nemohu říct nic špatného a jen poděkovat.....
Předchozí