Tá hrúza z pôrodu je na mieste po takýchto zážitkoch. Ani sa ti nečudujem. Ja som na tom podobne. Rodila som v Č.B.pred skoro tromi rokmi a to čo ponúka pôrodnica je úplne v rozpores tým čo nakoniec môžeš. Nechápem ako môže byť niekto tak drzý, že maminkám nasľubuje modré z neba a keď prídu a potrebujú pomoc tak dostanú len ponižujúce chovanie a koľko krát aj zásahy,za ktoré by sa sami "odborníci" doktori hanbili, keby s tým mali byť dodatočne pred nejakou komisiou konfrontovaní. Docela by som im to želala aby tá komisia bola a oni to tam museli obhajovať. A najlepšie by bolo keby to všetko mohlo byť nahrávané na videu a potom by im to bolo púšťané aby sa nemohli vyhovárať, že si to tá matka hysterická vymyslela. Neboj sa, našťastie človek neni na to tak odkázaný ako sa zdá. Ja som sa docela ukľudnila keď som sa nakontaktovala na ľudí,čo si pôrod a všetko s tým spojené vážia viac než doktori. Trebárs také Hnutie za aktívne materstvo (www.iham.cz), alebo Aperio(www.aperio.cz). Držím ti palce aby v tebe zvíťazila viera v samú seba a v to čo dokážeš.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.