Rodila jsem v taborske nemocnici v cervnu 2003 podruhe. Poprve to bylo v kvetnu 2000. Za tu dobu zde probehlo dost zmen. Vanu na zmirneni bolesti jsem bohuzel nestihla, porod byl prilis rychly. Na sale me uvitalo nove kreslo, rodila jsem v sede. Bylo to mnohem lepsi nez v leze. Mela jsem lepsi kontakt s lekarem a sestrou, videla jsem na ne. Miminko jsem videla opravdu hned po narozeni, ihned mi bylo polozeno na bricho a zustalo se mnou cele dve hodiny, ktere jsem ztravila na sale. Taborskou nemocnici moc chvalim, byla jsem spokojena pri obou porodech a velice me prekvapily zmeny ve vybaveni pri druhem porodu. Pristup personalu povazuji za profesionalni.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.