Milý Michale, jsem ráda, že máte na jména stejný názor jako já. Celkem jsem se bála do této diskuze (kterou už nějaký čas potichu sleduji) vstoupit, ale dodal jste mi odvahy. Holky tady mají nápady na moc pěkná jména, opravdu!!!, proto jsem neměla příliš chuť se vyjadřovat. Máme doma tříletou Barunku a v září očekáváme příchod další holčičky, pro kterou jsme vybrali jméno Terezka. Myslím si, že tyhle dvě jména se k sobě báječně hodí, i když je pravdou, že obě jména jsou celkem oblíbená a hojně dávaná. Nevadí! :o)))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.