Ahoj.Musím se přiznat,že sem zatím "nepatřím",protože nejsem ještě ani těhotná, ale už tak dopředu si sonduju co a jak...V diskuzi mě udivuje to, že jsou tu jak hodně negativní,tak hodně pozitivní zkušenosti - teď mám na mysli spíše přístup lékařů a sester (o nějakých lékařských omylech toho tady naštěstí moc neni,ikdyž bohužel se taky objevují,achjo:-(Ale čím si vysvětlujete ty rozdíly? Je možné aby jedna směna byla naprosto výborná a jiná tak hrozná? Nebo aby se všichni doktoři najednou probudili se špatnou náladou? Myslíte,že záleží i na přístupu budoucí maminky? (přece i doktorům asi bude někdo více nebo méně sympatický)-tohohle se trochu bojim,bojim se, že až to bude čekat mě, budu hysterická (nebo aspoň pořádně věšená) a doktoři na mě budou protivní. Škoda, že si nemůžeme dopředu naplánovat porod tak,aby na nás vyšel doktor,jakého chceme!:-)
Ještě jedna taková otázka, pro mě trochu ošemetná - myslíte,že "lepší náladě" doktorů a sestřiček pomůže nějaký dáreček (nemyslím peníze,spíš bonboniera a podobně)? - já v tomhle neumím chodit, žádnému doktorovi jsem ještě nikdy nic nedala (ale spoustu lidí sem viděla), kvůli zdraví a spokojenosti miminka a i svému klidu bych to asi udělala. Co myslíte?
Díky a mějte se krásně a přeju všem bezproblémový porod a krásná zdravá miminka!!
Předchozí