Tak tuto porodnici mohu doporučit pro všechny, kdo chtějí co nejpřirozenější porod.
V porodním sále je na výběr z mnoha možností - balon, stolička, pohodlná polohovací postel, je tam i vana a asi i žebřiny( už si to moc nepamatui: o)
Já jsem do této porodnice přijel z rozjetého domácího porodu - jeli jsme do ní kvůli mému vysokému tlaku. Přijeli jsme a všichni byli velmi ochotní, nechali se mnou moji PA i manžela - po celou tu hodinu mi nabízeli různé možnosti uvolnění a porodu. Přesto že jsme s sebou nevzali porodní plán tak respektovali vše o co jsem je požádala - neudělali nástřih a po porodu malého jen ošetřili hned vedle za asistence tatínka a pak mi ho hned dali zabaleného do náruče.
Vitamín K mu dali do pusy ( ne injekčně) a po odvezení na pokoj mi malého nechali po celouh dobu - nikdo ho nikam nechtěl odnášet, respektovali, že chci mít dítě v posteli, tatínek mohl spát v areálu nemocnice a kdykoli !! přijít na návštěvu. ( tato porodnice ještě nemá nadstandard)
Všichni byli velmi milí a vstřícní a poradili úspěšně i s kojením.
takže je to dobrá alternativa pro maminky, co mají svojí představu o porodu :o)
A já tímto ještě jednou děkuji za krásné chvíle, které mi tato porodnice umožnila prožít s mým synem hned po jeho narození.
J. Kočí
Předchozí