Rodila jsem v Uherském Hradišti 28.11.2006 a byla jsem velmi spokojená,jak s přípravou na porod, kterou jsem absolvovala u p. Dominikové tak přístup porodních asistentek byl perfektní a já jsem jim velmi vděčná za jejich přístup!!!!! Jediná věc, která mi trochu vadila bylo, že se mi neodloučila placenta a tak mi ji sloužící lékař musel dostat ven silou a poté udělat revizi dělohy, což si myslím, šlo udělat pod nějakými utěšující léky, protože to opravdu velmi bolelo. Přesto bych tuto porodnici bez váhání doporučila ostatním.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.