Thanyo, já jsem jen cítila potřebu vyjádřit se k tomu, že by příspěvek měl být jakkoli cenzurován, vážně jsem měla za to, že to psal kdosi z vedení nemocnice, což mně dost "naštvalo" Poté, co mi pan Richtr vysvětlil, jak se věci mají, cítila jsem potřebu se omluvit, což jsem také učinila.
Jsem přesvědčena o tom, že tento příspěvek sem do diskuse patří, jako varovnání před tím, aby se taková věc už nemohla nikdy opakovat!!!
Pokud byl však vložen někým jiným, považuji to osobně za nemorální a neetické, snad mohl být koncipován jinak, jako upozornění na to, že se to či ono někdy a někde stalo.
Takže doufám, že jsem byla dobře pochopena jak panem Richtrem, tak panem Dvořákem a nakonec i Vámi a ostatními.
Samozřejmě vycházím z toho, že příspěvky jsou pravdivé a nikoli zneužité či dokonce smyšlené.
Nakonec jen to, že jsem se právě na základě právě této diskuse rozhodla, že budu rodit jinde, než jsem měla původně v úmyslu, s některými pisatelkami jsem se spojila a jsem tomu moc ráda, že jsem mohla získat zkušenosti ostatních, tímto ještě jednu díky za názory Vás všech.
Omlouvám se za román, ale stručněji se neumím vyjádřit.
Předchozí