Jelikoz muj prvni porod probehl pred 14 lety a v byvalem SSSR, mam s cim porovnavat!!!
22.01.2007 ve FN Bulovka s pomoci cisarskeho rezu se mi narodila krasna dcerka! Jsem naprosto nadsena pristupem perzonalu - sestricky, lekari, pomocny perzonal...
Operoval mne MUDr. Josef Zahumensky - fesak s piratskym satkem na hlave - Profesional s velkym P!!! Vynikajici anesteziolozka, bohuzel neznam jmeno - pecovala o mne jako maminka o male dite (jsem desny straspitel a histerka).
Predem jsem mnela rezervovany nadstandartni pokoj (800,- czk). Stalo mi to za to - nikdo nas nerusil, moje rodina mohla za mnou kdykoliv, nebyla jsem vycerpana nekonecnym placem deti sousedek...Jedine co muzu vytknout - zatim nemoderni vzhled pokoje, ale doufam a preji nemocnici, aby se to zmenilo!
Na zaver reknu, ze opravdu jsem spokojena a vdecna vsem, koho jsem poznala a kdo se o nas s dcerkou staral!!!
Budouci maminky, doporucuji - muzete se tam podivat, dokud mimi je v brisku, zamluvte si pokojicek jen pro sebe a nebojte se ptat na vse, co vas napadne - vzdy jsem dostala odpoved a odbornou peci.
Vsem preji hodne zdaru!
Předchozí