milá paní Adélo a všechny ostatní maminky,i pan primář je člověk,Kdyby jste nekoukaly jen na sebe ,ale snažily se pochopit i jeho,třeba by Vám to došlo.Je to jen člověk,kterýmu né vždy je do zpěvu a hold každý má svůj způsob humoru.Zkuste se vžít do jeho situace,když je v nemocnici pořád,do toho má ambulanci,je 10 hod. na sále,ať už porody nebo operace.Slouží od nevidim do nevidim.co by jste si představovaly? Aby Vám líbal ruce,nebo vařil čaj? Nechápu proč ho tak napadáte.Ke mně se vždy choval mile a jeho vtípky jak vy říkáte vulgarismy mě baví,v životě jsem se u lékaře tak nepobavila.Nesmíte si to vztahovat na sebe a trošku se nad sebou zamyslet než někoho takhle urazíte.Je to kapacita a nejlepší doktor jakého znám.Nebýt jeho tak bych asi neměla mamku,mě rovněž moc pomohla a jsem mu neskutečně vděčná.A nejsem sama jen já znám na x maminek kteří ho milují a nedají na něj dopustit.A kéž by definitivně odešel z Brandýsa a mohl se věnovat pouze pacientkám,který o něj a jeho péči stojí.Měl by svatý pokoj od těch nechutných pomluv
Předchozí