ahojky budoucí maminy,
nedávno jsem měla možnost využít služby motoské porodnice. Narodil se nám krásný a zdravý klouček. Ač se ze začátku zdálo, že se nám porod protáhne, bylo to docela rychlé. Pomohl nám moc milý a hodný doktor. Byla jsem hodně vyplašená a měla opravdu strach, aby se miminko "nezaseklo". První dítě jsem porodila sekcí. Dr. mě dokázal uklidnit a pak už to bylo v pohodě. Měla jsem porodní plán. Ač jsem profíkům do řemesla fušovat příliš nechtěla, měli jsme pár přání, která byla naprosto bez problémů respektována. Každý krok nám vysvětlili. A my oproti prvnímu porodu věděli od začátku až do konce, co se děje, byla jsem v klidu a věděla jsem, že jim můžu věřit.
Vše se obešlo bez epizotomie, měla jsem pouhé 3 stehy. Porod pro nás byl krásný a nezapomenutelný zážitek.
Sestry na oddělení šestinedělí byly také naprosto skvělé. Byla jsem překvapená jejich ochotou pomoci a poradit. Při odchodu nás také informovali o spoustě "maličkostí". Toto jsem před lety v jiné porodnici při prvním porodu postrádala. Jsem ráda, že jsem se rozhodla pro Motol.
Děkuji Všem!
Předchozí