Leni, DRŽTE SE...Doufám, že v sobě najdete hodně síly a za nějaký čas už Vás to nebude tolik bolet!V Turnově jsem rodila svého prvního syna a moc mě mrzelo, že doktor Mikl (tu radost s oslovením pan PRIMÁŘ mu tady neudělám) odmítl přítomnost manžela u porodu!Je to už 15let, ale v té době už to bylo v jiných porodnicích naprosto normální a běžné.Dodnes mě to mrzí!Bylo mě panem Miklem řečeno, že porod není divadlo!!!Druhého syna jsem rodila v Jablonci s manželem po boku a na vše mám o hodně krásnější vzpomínky.Jelikož znám i jako gynekoložku jeho manželku paní Miklovou, tak Vám jen mohu říct, že jsou oba stejní- mají velké to své JÁ a lidskost je jim cizí!!! Buďte statečná a žijte pro vše krásné...Ema
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.