Zuzko,
chodíme plavat do MEGANU, je to u stanice metra Holešovická nádraží. Vybrala jsem si tohle místo po důkladném zvažování a odzkoušení i jiných z těchto důvodů.
- dostupnost, můžu jít i procházkou pěšky protože jsme z Libně
- cena, byla 1.800 za deset lekcí, to už ale bohužel také neplatí a je to teď myslím 2.100 možná i více.
- prostředí, je to totiž malý bazének, kam nechodějí dospělí a jenom maminky a jejich děti, je tam šatna s přebalovacími stoly a ohrádkou, takže neexistuje převlékat dítě na zemi v nějaké šatně (což je jinde běžné). Půl hodina po plavání, kterou by měla mamka strávit s dítětem uvnitř, můžete strávit v poměrně příjemném prostředí, je tam malý bar nebo taková odpočívárnička.
- Instruktorka Zuzka super příjemná "holka" milá na děti, chápající maminky a také hlavně hezky "zpívá" - což je celkem dost důležité.
Jinak jestli chcete vědět co si myslím o samotném průběhu hodin, tak to je podle mne úplně jedno kde jste, protože ty hodiny vypadají co do programu úplně stejně (plus, minus)
Jo a ještě v bazenku je teplota vody 30-32stupnů a ve vanicce (do peti mesícu, ale mi jsme chodili také skoro od 4 do bazénku) se zacíná na 37.
Teledon přimo na Zuzku do Meganu je 66753513.
Předchozí