| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Ještě jedna možnost jak otěhotnět

Ahoj holky, sice to nemám potvrzené od doktorky, ale není pochyb, že jsem těhotná. Objednali mě až na 12.3., protože dřív by podle sestry nebylo moc vidět, ačkoli jsem na internetu viděla ultrazvukové snímky ze 4 tt, tak moje doktorka má asi nějaký méně kvalitní ultrazvuk. Měřím si ale bazální teplotu, teploty jsou stále vysoké - podle článků o symptotermální metodě je to opět jednoznačné potvrzení těhotenství - k tomu ty bolesti v podbřišku - nemám o čem pochybovat (a těhu test se taky nemýlí, zvlášť když byl 4 dny před očekávanou menstruací negativní, takže to nemůže být ani cysta ani nic jiného). Jediné čeho se obávám je mimoděložní těhotenství nebo spontánní potrat (častý do druhého měsíce těhotenství).
Prstíková metoda vyšla spolu s tulením ve správné dny na první pokus. Štěstí, že byl tenkrát víkend :)) - vlastně jsem si do té doby, než jsem všechno vyčetla na netu, myslela, že ovulace je cca 14 dní po skončení menstruace :)) - no to bylo tím, že když jsem brala antikoncepci, tak se všechno počítá od 1. pilulky, tedy cca po skončení menst. Takže ten slavný víkend jsem náhodou zjistila, že už jsem ovulaci asi měla :)) a to jsem si myslela, že tu prstíkovou natrénuju jako nanečisto :))
Fakt na tom něco je, protože já jsem viděla někde tady na stránkách, jak vypadá čípek, ovšem ten můj tak rozhodně nevypadá. Ten obrázek byl jako takový váleček s dírkou nahoře a já mám tvar jako pecka od meruňky, jakoby do špičky, s dírečkou na straně, ta jakoby přiléhá ke stěně pochvy - tam jsem teda musela popošťouchnout tu vzácnou tekutinu.
Zase se na vás přijdu kouknout - pište, co vám jde i nejde, ať si můžem radit a zbavovat se splínů :))
Hezký den všem Emka

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.