| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Klaudiánova nemocnice

Vážená maminko toto nejsou bulvární noviny. Vaše zaručené zprávy typu jedna paní povídala sem nepatří. Jestli jsou všechny Vaše zprávy tak pravdivé, jako ty o hekárnách ať si každý přebere sám. Já jsem také rodila všechny svoje děti v Mladé Boleslavi,dobře vím, že tam žádné tři hekárny nemají. Sama jsem tam trávila noc s druhým miminkem v bříšku na té malé bez okna, sestřička se mi ještě omlouvala, že jsem sama bez tatínka a oni tu druhou potřebují pro případ, že přijdou oba rodiče. Personál asi těžko může za podmínky, které tam jsou. To, že nikdo nerodí, neznamená, že tam nikdo není. Já jsem tam byla jen na hlídání ozev miminka. Za celou dobu si nemohu stěžovat na přístup sestřiček ani lékařů ani na Vámi zmiňovaného doktora. Pro mě je přeci důležité zdraví mimi, ne to jestli tam je luxusní vybavení, tu chvíli se to dá přeci vydržet.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.