Ahojky i já mám stejný problém,jsem z Liberce a tam rodit nechci tak jsem si zjistila reference na Turnov a byla jsem spokojená.rodit mám za 2 měsíce tak jsem se byla podívat jaký to tam je.Přijala mě příjemná starší sestra a vše ukázala.Tak jsem spokojená a rozhodnutá odjela domů.Dnes se mi ale dostal do ruky dopis a ten mě doslova šokoval.Nejhorší je že je to vážně asi pravda,na pana primáře jsem neslyšela nic dobrého.Je to prý vážně hrozný prase.Tak se budu modlit aby ho vyhodili a nebo aby alespoň neměl službu.Jo a paní Kateřině které se tato otřesná událost stala přeju pevné nervy a hodně sil,protože souhlasím s tím že je to na žalobu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.