| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Městská nemocnice

Milá AlenoS.,
velmi se musím smát tvému příspěvku,jelikož je jak předtištěný přímo prověřenou rukou Mikla. Kdo se s tímto člověkem kdo setkal jako obyčejná turnovská husa,ano,i takto hovořil přede mnou o pacientkách, které si dovolily kdy navštívit jinou ordinaci než jeho a pokud nejste jeho velmi znamá, tak absolutně nemáte šanci jakékoliv jeho dobré péče a šetrnosti.Vaše pozitivní zážítky,Aleno,nevyvracím,ale buď jste právě jeho velmi dobrou známou pacientkou,nebo jste zřejmě četla nějakou pohádku práve vy :-). A docela mě roznítilo, že svalujete vinu o svých strašných pociten na paní Lenku (Katku).Když takovou bezlidskou krutost a zrůdnost někdo zažíje, těžko bude někoho bezdůvodně obviňovat. Miklovu bezcitnost jsem si zažila na vlastní kůži,když mi při jednom a posledním vyšetření strčil ruku tak a dost nepříjemně hluboko,že mi řekl,že se teď dotýka mého pravého vaječníku a já si DOVOLILA říct:"Au",tak se na mě podíval tak zle,že tu ruku tam ještě podržel a druhou rukou mě vší silou začal ze zhora mačkat do břicha,což mě rozbolelo ješte víc a k tomu dodal,že kdybych šla k někomu jinýmu, tak ať si pamatuju,že pořádný vyšetření musí bolet, jinak to není vyšetření! No děs! Když jsem seskočila z lehátka,tak jsem věděla,že jsem tam naposled v živote! A pak mi taky řekl,že ON není žádný Juraška, Tala nebo Nožička, ale že ON potřebuje léčit, tak to mě takové sražení svých kolegů dostalo úplně.Nehledě na to,že jsem si také vyslechla jeho různé historky o panu doktoru Landrovi,o blbcích hradecké nemocnice,turnovských husách,které jezdí jinam apod.,ale až na jednu maličkost,že mě to vůůůůůbec nezajímalo.Spíš je vidět jak "profesně" se chová. Díky Bohu,že jsem tenkrát začala jezdit do Jablonce k panu primáři Svobodovi. Zlatý člověk!Že jsem dobu nevěděla, že je to primář a oslovovala ho pane doktore,mi nikdy nijak nevyčetl,naopak,vždy se ke mně jako k "turnovské huse" choval a chová navýsost úžasně a hlavně LIDSKY!!!! A také jemu děkuji za odbornou péči a léčení, při kterém jsem se konečně dočkala svého vytouženého syna, na kterého jsem,při Mikových "léčení", marně čekala. A úmyslně to píši v uvozovkách,jelikož jsem nemohla otěhotnět, můj probém byl hormonální nerovnováha a byla jsem celou tu dobu cpána prášky Orgametril.Tenkrát byl u nich leták pouze v němčině, což mě docela štvalo a právem,protože když k němu konečně začali dávat leták český,tak jsem si myslela, že to se mnou praští,když jsem se dočetla toho,že tyto prášky zabraňují dozdrávání vajíčka, ovulaci. Na to,když jsem se mu zmínila,jestli by to nešlo bez nich mi odvětil,již zmíněnou vetu narážející na své kolegy a že on potřebuje "léčit"! Chachaaaaa, to je tedy, jak říkáte,Aleno, opravdu "KAPACITA", "PAN DOKTOR"!!! Na neplodnost dávat léky,které zabraňují ovulaci! Fakt k smíchu! Já se jen mohla divit,že to pořad nejde.Také mi přišlo divné,že tyto léky byly dlouho dobu jen v němčine,ale to už nevratím a dnes mi to je uz jedno.Já jsem NAPROSTO spokojená s Jabloncem a nikdy bych už neměnila.A Porodnice v Jablonci? Úžasná, úžasná!!!!Ať si každý uváží sám kam chce a nechce chodit. Já sama za sebe říkám do Turnova ROZHODNE UZ NIKDYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!! Radeji porodit na poli, než se dostat do rukou Míkla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.