Přidat odpověď
Zdravim,
Dnes jsem si precetl vsechny prispevky z teto diskuse a rad bych prispel svou troskou. Nejvice mne zaujal prispevek od Yvety (18.7.2000, 17:38:59), ten kdyz jsem si precetl, tak jsem nabyl dojmu, ze se jedna o uryvek z dalsi knihy od J. Graye o ktere je moje reakce do teto diskuse.
Muj prispevek se nebude tykat praktickych rad jak `donutit` partnera k castejsimu sexu, ja sam jsem teprve v zacatcich prvniho `vazneho` vztahu, spise bych rad vsem pritomnym doporucil knihu, ktera se tohoto problemu bezprostredne tyka. Je od J. Graye a jeji nazev je `Mars a Venuse v loznici`. Cena teto knihy se pohybuje okolo 140Kc, ale po jejim precteni si myslim, ze jeji informacni hodnota je mnohonasobne vyssi. Od tohoto autora jsem precetl vice titulu tykajicich se rozdilu mezi Martany a Venusankami a hned mam jiny pohled na opacne pohlavi. I ma partnerka si tyto knihy na me doporuceni precetla a byla hodne rada, ze si je precetla, i ona ziskala mnohem jiny pohled na nas chlapy. Doufam, ze to bude nasemu vztahu ku prospechu. Tento autor napsal i dalsi dila zamerena na sex a partnerske vztahy, ale jelikoz jsem zatim v zacatcich, tak jsem je zatim necetl, na to dojde pozdeji. :)
Ja se v mnohych vecech ztotoznuji s Milanem, i ja si myslim, ze jsem spise ten rodiny typ, ktery uvari, v pritomnosti potomka se o nej postara, vypere a obcas i uklidi, ale na druhou stranu bych se asi nenechal takhle zneuzivat. Kdyz vsak ma clovek pro co zit - jeho dcerka, tak asi i ja bych mnohe obetoval. Rozhodne se priklanim k Vam ostatnim, ze by s tim mel neco delat.
Rad bych pritomne pozadal, zda nekdo nevi, kde od tohoto autora sehnat knihu `Co vam matka rici nemohla a otec nevedel`. Uz tuto knihu delsi dobu shanim, ale marne, nejvetsi problem je, ze se pohybuji mimo CR a pri navstevach Prahy nemam tolik casu, abych obihal jednotliva knihkupectvi. Pripadne pokud je nekdo z Vas z Prahy ci bydli na trase Praha - Rozvadov a byl by ochoten ji na cca. mesic zapujcit, tak bych mel velikou radost.
Honza
Předchozí