| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakult.Thomayerova nemocnice s pol.

Zdravím. Musím reagovat na vaši kritiku. Sama jsem před 16 měsíci v Krči rodila a musím říct, že jsem také měla zezačátku problémy s přikládáním. Teď to vidím s větším odstupem, ale ono je opravdu velmi snadné se domnívat, že po porodu všechno bude ok a mimi zvládne bez větších problémů pít. Jenže ono to tak není.
Přijde mi zvláštní, že se podivujete nad tím, že na vás sestřičky neměly čas a zároveň píšete, že s vámi laktační poradkyně strávila dvě hodiny! Přeci jste se nemohla domnívat, že to půjde na oddělení, kde slouží jedna sestra (ležela jsem také na nadstandartu). Chápu, že hormony a únava udělají své, ale i zdravotníci jsou lidé. Když jsem tam byla já, bylo na oddělení dalších sedm maminek. Každá něco potřebuje, každá ma v tu chvíli ten "největší problém" a sestra je jedna.
Teď ještě k vašim připomínkám co se týče dokrmů. Pro každou matku je samozřejmě těžké vidět své dítě plakat, ale s přikrmováním to není tak lehké. Nejde jen dát dítětí "najíst", aby bylo zticha. Desetiprocentní váhový úbytek je považován za fyziologický a proto není nutné dítě dříve přikrmovat. Miminko se rodí s dostatečnou zásobou, která ho chrání před - jak říkáte - hladověním. To že se hlasitě dožaduje pozornosti a blízkosti matky je zcela přirozené. Jsem laktační poradkyně...
Nevím co dál napsat. Nejdřív mě váš příspěvek trošku zklamal, ale snažím se vždycky pochopit obě strany. Jako klinické psycholožce mi nic jiného nezbývá. Je škoda, že jste byla tak nespokojená, ale věřím, že personál této porodnice je profesionální a dělá čest titulu BFH. Jedno staré přísloví vše vystihuje: "není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem."
Přeji zdravé miminko

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.