| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Ještě jedna možnost jak otěhotnět

Ahojky, chtěla jsem jenom dodat k poslednímu příspěvku, že psychika dělá hodně. Toužila jsem po miminku už dlouho (něco přes dva roky). Na podzim r. 2002 mi paní doktorka řekla že si dáme pauzu do jara od všech prášků a měření teploty a že na jaře mi dá nové přášky s hormony na otěhotnění. V práci jsem navíc dostala nabídku na profesní růst a tak jak jsem na to na jeden měsíc zapoměla a snažila jsem se pracovně vyšplhat nahoru - neměla jsem každé ráno povinnost měřit si teplotu a brát vitamíny a přášky s hormony tak jsem nějak zapoměla na těhotenství....no a jak to dopadlo? Za měsíc a půl mi doktorka ukázala na ultrazvuku MOJE miminko a řekla "tak to je ten Váš drobeček. Byl to úžasný pocit, hlavně proto že jsem to dokázala bez prášků a vitamínů. Jenomže teď se snažíme už tři roky o druhé a nejde to. Proč? To neví ani doktorka. Přitom si byla jistá že po prvním to jde líp.....no asi ne. Tak holky hlavy vzhůru, když to nejmíň čekáte přijde i zázrak (nebo miminko) Janina

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.