Ahojky Věrčo. Je pravda že u prvního dítěte mi bylo pohých 22 let, ale čím jsem starší (je mi 26) a toužím po druhém, tím je to horší. Říkám si "vždyť už jedno mám tak proč nejde to druhé?" asi proto že jsem si jistá, že to půjde normální cestou a že to dokážu i podruhé. Jak už jsem psala.... na první jsem čekala 2 roky a měsíc. To druhé nepřichází ani po třech letech. Věř mi že nejsi sama kdo si před každými měsíčky říká "snad to tentokrát vyšlo" a o to víc je zklamaná když se dostavěji. Je to hroznej boj hlavně s psychikou....viz. můj předešlý dopísek. Ale i přes to nestrácím naději a Vám všem snažilkám moc držím palečky aby to dopadlo jako u mého prvního syna.....hodně štěstí a trpělivosti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.