Milá Lenko, o jaké spoustě lidí zde píšete a o jakém pekle? Jedná se nám pouze a jen o to, aby se jeden pán začal slušně a ohleduplně chovat ke svým pacientkám - je to tak moc nereálné a přehnané přání? A kdyby každý měl alespoň takový pořádek, jako mám já doma, bez váhání Vám mohu říci, že všichni lidé by byli velice šťastní - stejně tak, jako jsem já s mojí paní a naší krásnou dcerou. Pokud máme špatnou zkušenost s jedním doktorem z Mladé Boleslavi a s jedním z Turnova, určitě to pro nás neznamená, že celé nemocnice v obou městech (resp. jejich personál) jsou špatné. "Děkuji" za Váš originální nápad zajít s mojí ženou k psychiatrovi - téměř jste se trefila - ano, po zákroku pana Mikla skutečně musela vyhledat pomoc psychologa. Protože je moje manželka vnitřně silná a duševně zdravá žena, věřím, že se z toho skutečně hororového zážitku brzy dostane. A kam pojedeme příště? Manželka se vrátí ke svému původnímu gynekologovi (skutečnému Panu primáři), kterému slušné jednání není třeba znovu a znovu připomínat. S pozdravem Oldřich Richtr P.S.: A buďte si jistá, že náš záměr dotáhneme do úspěšného konce.
Předchozí