| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Městská nemocnice

Milá Lenko, o jaké spoustě lidí zde píšete a o jakém pekle? Jedná se nám pouze a jen o to, aby se jeden pán začal slušně a ohleduplně chovat ke svým pacientkám - je to tak moc nereálné a přehnané přání? A kdyby každý měl alespoň takový pořádek, jako mám já doma, bez váhání Vám mohu říci, že všichni lidé by byli velice šťastní - stejně tak, jako jsem já s mojí paní a naší krásnou dcerou. Pokud máme špatnou zkušenost s jedním doktorem z Mladé Boleslavi a s jedním z Turnova, určitě to pro nás neznamená, že celé nemocnice v obou městech (resp. jejich personál) jsou špatné. "Děkuji" za Váš originální nápad zajít s mojí ženou k psychiatrovi - téměř jste se trefila - ano, po zákroku pana Mikla skutečně musela vyhledat pomoc psychologa. Protože je moje manželka vnitřně silná a duševně zdravá žena, věřím, že se z toho skutečně hororového zážitku brzy dostane. A kam pojedeme příště? Manželka se vrátí ke svému původnímu gynekologovi (skutečnému Panu primáři), kterému slušné jednání není třeba znovu a znovu připomínat. S pozdravem Oldřich Richtr P.S.: A buďte si jistá, že náš záměr dotáhneme do úspěšného konce.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.