| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice Karlovy Vary

Dobrý den, maminky, mám osmnáctiměsíční dceru, rodila jsem v Karlových Varech a všichni lékaři i porodní asistentky, se kterými jsem přišla do styku během doby před porodem i po něm, byli prostě báječní. Velké díky patří především paní doktorce Hofmanové, jméno porodní asistentky, která mi opravdu velmi pomohla, bohužel neznám. Překvapují mě ale vaše špatné zkušenosti se sestrami z novorozeneckého oddělení. V době, kdy se dcera narodila, byl v porodnici opravdu nával, ale sestry nám oběma věnovaly veškerou péči. Dcera měla silnější novorozeneckou žloutenku, pořád spala, byla líná jíst a šla s vahou rychle dolů. Sestry nejenom že mi po porodu vysvětlily vše co bylo k péči o novorozence třeba, ale dělaly doslova "psí kusy", aby donutily dceru pít. Když jí přes veškerou snahu musely přikrmovat cizím mlíčkem, nesla jsem to hodně těžce, jako osobní zklamání, že nedokážu uživit vlastní dítě a ony mě psychicky uklidňovaly a podporovaly. Když malá druhou noc po porodu začala zvracet zbytky zelené plodové vody a dusila se, nejenom že mi daly apnoe podložku, abych mohla v klidu spát a nebát se o ní, ale chodily ji v průběhu noci kontrolovat.Rady, které mi daly při odchodu z nemocnice byly neocenitelné, jako prvorodička jsem byla přesvědčená, že to sama nezvládnu a ony mi dodaly potřebné sebevědomí. Za to jim patří můj obrovský dík. Doktorka Zejdová je výborný odborník, chování má možná trochu neurvalé, což v hormonální bouři po porodu na maminku působí strašlivě, taky jsem si kvůli ní párkrát pobrečela, ale když se na to dívám zpětně, asi je to potřeba. Na pokoji se mnou ležela 16letá matka, která si odbíhala kouřit a dítě 20 hodin denně probrečelo,protože mělo absťák. A pokud paní doktorka svým strašením všemi možnými katastrofami aspoň trochu přispěla k tomu, aby se to děvče o své dítě bálo, a tím pádem staralo líp, tak to mělo smysl. Před měsícem jsem prodělala mimoděložní těhotenství (operoval mě doktor Berger)a v této kritické chvíli jsem s radostí zjistila, že na gynekologickém oddělení se nic nezměnilo a stále tam jsou báječní lidé. Doufám, že se nám brzy podaří do toho znovu "vlítnout" a že mě ti lidé, kteří mi pomáhali, a na které s vděčností vzpomínám, nijak nezklamou.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.