Čauky :)
No "zkoušíme", ale je fakt, že se nevidíme až tak často, přítel přes týden pracuje 200 ode mě, tak pouze o víkendech (snad se to brzy změní, ale zatím to musíme vydržet). No Vánoc mě ani moc nenapadlo myslet na to, jestli to vyjde, ale teď na to musím myslet čím dál víc. Kamarádky okolo mě rodí jako o závod, tak si pořád prohlížím fotky a je to o to naléhavější... :)) Teplotu měřím právě od Nového roku, po oba měsíce je křivka stejná, s nárůstem teploty o 0,4 st. 13 den, tzn. ovulace 12. den při pravidelném cyklu 28. Dělohu prý zakloněnou nemám, to už mi doktor stihnul sdělit... přesto zatím nic. Říkali jsme si, že to necháme do léta a pak půjdeme na nějaké to zákl. vyšetření, ať víme, že vůbec má cenu snažit se bez vnější pomoci... já v to doufám, že to půjde bez hormonů, laparoskopií atd. Moje známá se snažila o první mimi 10 let, pak po několika pokusech IUI se povedla holčička "ze zkumavky", no a za rok HUP, bylo tam další mimi, už přirozenou cestou, aniž to vůbec čekali :)) Bylo to asi tím, že na to prostě nemysleli a byli v pohodě.. No v červnu si střihnem 14denní dovču a třeba to tam vyjde. Mimochodem - včera na CT2 běžel krásný pořad o prenatálním životě, úplně jsem žasla, jak rychle se ten človíček vyvýjí a co už je v osmi týdnech vše vyvinuté...Tak pa a ať se daří vše jak má. V.
Předchozí