Rodila jsem v Olomouci 18.3.2005. Už před porodem jsem byla sledována pro rizikové těhotenství v Olomouci.Porod jsem prožila nádherně. nebít bolestí, které k porodu patří je to nádherná vzpomínka na tento den.Mile mne překvapil personál díky kterému na to neustále jen a jen v dobrém vzpomínám. Nyní když se bavím s ostatníma maminkama o zážitcích zjišťujeme, že je skutečně vše v lidech!!! Já jsem natrefila přímo na anděly. Děkuji jim tímto za příjemnou atmosféru v průběhu celého porodu.Katka a Filípek
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.