Přidat odpověď
Ahoj holky,
Markys, no teda když se něco s..e, tak pořádně :(( A máte pravdu, že dostat k lékaři dospělého, je podstatně horší, než dítě. To neprotestuje, popadnete ho, a je to :) Právě proto mně před 3 lety vyděsilo, když můj manžel zahlásil, že mu strašně píská v uchu, a že jde na ušní. To už jsem tušila, že je zle, když tam chtěl jít dobrovolně sám. Našli mu tam prasklou žilku, a od té doby bere gingko na prokrvení.
Štěpánko, tak to je dobře, že máš v práci aspoň někoho, kdo Tě může podržet. Držím palce! Byli jsme v Beckilandu na Zličíně, je to mezi Giga Sportem a Grand Optical. www.beckiland.cz Jak jsem tam Adélku (a další děti) pořád vystrkovala na ten želatinový hrad, tak jsem si namohla pravou lopatku, a nemohla jsem hýbat rukou. Mezitím jsem byla 2x cvičit, a doufala, že se to rozhýbe, ale akorát se to zhoršovalo. V pátek jsem skončila na masáži, objevila jsem čistě náhodou masáže v podstatě hned za domem, a ta masérka má zlaté ruce! Jenom mi přejela po páteři, a už to křuplo! Cítím se líp, ale bolí to stále.
Tak my asi jdeme do kina :)
Hezký zbytek víkendu.
Předchozí