V této porodnici jsem porodila oba syny. Jednoho před téměř čtyřmi lety a druhého před rokem. První porod byl náročnější, malý byl omotaný pupeční šňůrou jako koberec. Ale s lékaři i sestřičkami jsem byla spokojená a proto jsem se rozhodla rodit tam i napodruhé. Druhé miminko mi pomáhala porodit Mudr. Pekařová. Skvělá a citlivá lékařka. Tajně jsem si přála, aby u porodu byla právě ona. Vše mi vysvětlovala a celkově na mě působila příjemným a uklidňujícím dojmem. Spolu s porodní asistentkou byli naprosto sehraná dvojice. Takovýhle porod bych přála každé mamince. Sestřičky na pokojích šestinedělek byli také prima. A dětské sestřičky, i když jsem byla již druhorodička mi vše kolem miminka sami vysvětlovali a ukazovali. Myslím si, že v této porodnici, alespoň podle mých zkušeností jsou velmi dobří odborníci.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.